Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević uoči Igokee: S dobrim raspoloženjem idemo u Laktašima

Izabranici Mihaila Pavićevića su u seriji odličnih igara. Izgledaju sve bolje, uhvatili su pravi ritam i ne žele da se zaustave. A, cilj protiv ekipe koja ima samo dvije pobjede je jasan

Tri vezane pobjede (Krka, Mega, Cibona) podigle su samopouzdanje, a što je još važnije Mornar se nakon njih uključio u trku za plej-of.

Pavićević, Foto: KK Mornar Bar

Priliku da nastave seriju i godinu završe još jednim trijumfom košarkaši Mornara imaju večeras gostuju Igokei u Laktašima na otvaranju 13. runde ABA lige.

Izabranici Mihaila Pavićevića su u seriji odličnih igara. Izgledaju sve bolje, uhvatili su pravi ritam i ne žele da se zaustave. A, cilj protiv ekipe koja ima samo dvije pobjede je jasan.

“Želimo da posljednji meč u ovoj godini završimo na pravi način, poručio je Pavićević.

“Raspoloženje u ekipi je dobro poslije tri uzastopne pobjede i s tim raspoloženjem idemo u Laktaše”.

“Igosi su u novu sezonu ušli kao jedan od kandidata koji može da konkuriše za doigravanje. Međutim, sticajem okolnosti nikako da se povežu i svaki naredni meč dočekuju sa imperativom kako bi pobjegli sa dna.”

“Čeka nas teška utakmica, pogotovo što Igokei ‘gori pod nogama’. Oni su iz raznoraznih razloga došli u neplaniranu situaciju da se bore za opstanak i njima je svaka utakmica meč lopta za taj opstanak, a nama meč lopta da se dokopamo plejofa”, nema dilemu iskusni stručnjak.

“Ponos Bara je na diobi šestog mjesta (isti skor 7-5 ima Crvena zvezda) i ima samo pobjedu manje od četvoroplasiranog FMP-a. Biće ovo deseti duel protiv Igokee (sedam u ABA ligi, dva u kvalifikacijama za Ligu šampiona), a “mornari” imaju pet pobjeda.

“Vjerujem da smo kvalitet igre podigli na mnogo viši nivo nego što je bio na početku sezone i to mi daje za pravo da budem optimista”, poentirao je Mihailo Pavićević.

Meč između Igokee i Mornara u Laktašima počinje u 20 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve