Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević pred Cibonu: Dišemo kao jedan, nema lakih rivala

Mornar je tokom ljeta napravio gotovo totalnu rekonstrukciju tima. Nova lica su Gligorije Rakočević, Kori Dejvis, Strahinja Mićović, Milija Miković, Trej Luis i Vladimir Mihailović

Košarkaši Mornara iz Bara i Cibone iz Zagreba odmjeriće snage 24. septembra, sa početkom u 18 časova i otvoriti sezonu u ABA ligi. Izabranici Mihaila Pavićevića su nedavno ostali bez mjesta u FIBA Ligi šampiona, ali će evropsku priču nastaviti u FIBA Evrokupu.

U ovom momentu sve misli su usmjerene ka Ciboni, a staro je pravilo da je svaki početak težak, a istovremeno izuzetno bitan.

„Zadovoljan sam onim što smo odradili u pripremnom periodu. Od prvog dana, pa do sada, sve svoje obaveze igrači su odradili na maksimalno profesionalan način. To je ono što smo tražili od svih njih i kad smo pravili ovu novu ekipu. To znači, da smo svi kao jedan, da pravimo pravu, sportsku, radnu atmosferu i mislim da smo na dobrom putu da na tome istrajemo. Na dobrom smo putu i da napravimo igru koja će biti adekvatna uloženom trudu na treninzima“, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Mornar je tokom ljeta napravio gotovo totalnu rekonstrukciju tima. Nova lica su Gligorije RakočevićKori DejvisStrahinja MićovićMilija MikovićTrej Luis i Vladimir Mihailović.

Klub su napustili Džejkob PulenDerek NidamKeni GebrijelAjzeja Vajthed, Džoni HamiltonMilko BjelicaMarko MugošaRadoje Vujošević i Uroš Luković.

„Bez obzira na to što više nemamo zvučnih imena to nikako ne znači da ćemo imati slabiji tim nego prošle godine. Trenerski posao se i sastoji od toga da napravi najbolji mogući tim od igrača koji su mu na raspolaganju. Još ukoliko su ovako dobri i vaspitani momci, onda je milina raditi na tome“, rekao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve