Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević pred Cedevitu Olimpiju: Nemamo izbora, idemo na pobjedu u Ljubljani

Predstojeći meč 16. kola ABA lige može biti veoma važan za Barane, koji imaju ambiciju da se plasiraju u plej of regionalnog takmičenja

Sa optimizmom nakon dobrih rezultata u FIBA Ligi šampiona, košarkaši Mornara otputovali su na gostovanje Cedevita Olimpiji.

Pavićević, Foto: Aba liga

Predstojeći meč 16. kola ABA lige može biti veoma važan za Barane, koji imaju ambiciju da se plasiraju u plej of regionalnog takmičenja.

“Pobjede protiv izuzetno jakih ekipa u Fibinoj ligi šampiona i igra koju smo pokazali daju nam za pravo da na duel sa Cedevita Olimpijom, ali i svim drugim u nastavku sezone, idemo sa najvećim ambicijama. U Ljubljani će se sudariti dvije veoma slične ekipe. Igrači Cedevita Olimpije znaju da odigraju fantastičnu utakmicu, a to isto važi i za nas. Ali, i njihovi, kao i naši padovi u igri znaju da budu mnogo veliki. Dosta će na toj utakmici zavisiti od raspoloženja najboljih igrača u oba tabora. Idemo da se nadigravamo. Daćemo sve od sebe da tu prvu od preostalih sedam utakmica dobijemo. Jer, nemamo izbora, moramo ići na pobjedu na svakoj utakmici do kraja, tako će biti i u Ljubljani”, istakao je Pavićević.

Na sličan način razmišlja i prvotimac Mornara Vukota Pavić.

“U dobrom smo ritmu, puni samopouzdanja, igramo sve bolje, znamo šta nam je činiti u Ljubljani. Ukoliko budemo fokusirani svih 40 minuta kao protiv Bamberga možemo se nadati povoljnom rezultatu protiv izuztetno kvalitetne Cedevita Olimpije”, kazao je Pavić.

Barani imaju osam pobjeda u dosadašnjem dijelu sezone, dvije manje od sastava iz Ljubljane.

Cedevita Olimpija i Mornar igraće sjutra od 17 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve