Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Pavićević: Najvažnija je pobjeda jer nas drži u borbi za plej of

Vicešampion Crne Gore upisao je treći trijumf u nizu u regionalnom takmičenju

Trener Mornara Mihailo Pavićević bio je zadovoljan nakon trijumfa nad FMP-om, koji je Barane ostavio u trci za jedno od četiri mjesta pred plej of ABA lige.

Pavićević, Foto: KK Mornar

Vicešampion Crne Gore upisao je treći trijumf u nizu u regionalnom takmičenju.

“I u najavi sam rekao kakva nas utakmica očekuje. Tako je i bilo. Ekipa FMP-a igra 40 minuta u istom ritmu, bez obzira na rezultat, njihova igra se ne raspada, bore se do zadnjeg sekunda. Imali smo perioda dobre igre gdje smo dolazili do opipljive rezultatske prednosti, međutim, svaki pad koncentracije oni su kažnjavali i brzo se vraćali u meč. Iz svega ovoga najbitnnije je da smo ostvarili pobjedu koja nam je bila neophodna da zadržimo šanse za prva četiri mjesta. Ovom pobjedom malo smo odškrinuli vrata, ali ta vrata su otvorena ne samo za nas nego i za ostale ekipe koje pretenduju na plej-of”, rekao je Pavićević.

Barani su imali dosta problema sa povredama prethodnih dana.

“Bilo je vrlo dramatično što se tiče zdravstvenog biltena ove nedjelje. Za neke igrače prognoza je bila da im je i sezona pod znakom pitanja, ali na svu sreću ispostavilo se da su bile greške u procjenama. Za svaku pohvalu je da su igrači stisnuli zube i izašli na parket, odigrali muški, onako kako treba i ja im od sveg srca čestitam”, dodao je Pavićević.

Mornar ima 10 pobjeda i sedam poraza u ABA ligi, a već u petak gostovaće Zadru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve