Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pavićević: Maksimalno da se fokusiramo na završnicu ABA lige

Mornar je sinoć u Topolici, iako oslabljen neigranjem Džejkoba Pulena i Ajzee Vajtheda, sjajno parirao španskom predstavniku i bio blizu važne pobjede, koja bi mu dala realne izglede za drugo mjesto u grupi

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević je nakon poraza od Gran Kanarije (81:85) najavio da će se njegov tim fokusirati na ABA ligu, svjestan da Barani imaju samo teoretske šanse da se domognu četvrtfinala Evrokupa.

Mornar je sinoć u Topolici, iako oslabljen neigranjem Džejkoba Pulena i Ajzee Vajtheda, sjajno parirao španskom predstavniku i bio blizu važne pobjede, koja bi mu dala realne izglede za drugo mjesto u grupi.

– Imamo još jednu utakmicu protiv Andore, imali bismo šansu ako dobijemo preko pet razlike. Ali, objektivno u ovom sastavu moramo da se fokusiramo na ABA ligu. Naravno, pokušaćemo i da na toj utakmici damo sve od sebe, ali nam predstoji završnica u regionalnom takmičenju i na to moramo maksimalno da se fokusiramo. Već u četvrtak je zaostala utakmica sa Zadrom, moramo da se odmorimo i osvježimo poslije ovakvog meča. Glavni fokus nam je da u ovom sastavu pokušamo da izborimo plej-of, a to neće biti nimalo lako, rekao je Pavićević.

Mornar će proći u četvrtfinale Evrokupa pod uslovom da klubovi iz Endesa lige, Andora i Gran Kanarija, izgube od vodećeg Uniksa, a da potom Barani usred Španije pobijede Andoru dvocifrenom razlikom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve