Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Liga šampiona postaje opterećenje

Trener Mornara Mihailo Pavićević svjestan je da je njegova ekipa porazom od Peristerija dodatno umanjila šanse za plasman u osminu finala FIBA Lige šampiona

Trener Mornara Mihailo Pavićević svjestan je da je njegova ekipa porazom od Peristerija dodatno umanjila šanse za plasman u osminu finala FIBA Lige šampiona.

Pavićević, Foto: KK Mornar/MEDIA Pro

Barani su protiv grčkog tima tokom posljednjeg perioda imali devet poena prednosti, ali su katastrofalno odigrali finiš i uknjižili peti neuspjeh uisto toliko mečeva.

“Sada će biti vrlo teško da se uhvati drugi krug. Iskreno, u ovakvoj situaciji to će nam biti samo dodatno opterećenje, jer mi moramo da se fokusiramo na ABA ligu, da prije svega dođemo do pobjeda koje garantuju opstanak u ABA ligi, pa onda tokom lige, ako se dignemo, da eventualno postignemo i nešto više. Međutim, kako izgledamo u ovom trenutku, nije baš dobra situacija“, rekao je Pavićević.

Damir Markota kaže da ekipa ne smije imati velike oscilacije.

„Peristeri je igrao sjajnu timsku igru 40 minuta, to je danas bila razlika između njih i nas. Mi moramo da igramo bolje timski tokom 40 minuta, jer 25, 30 ili 35 minuta nije dovoljno. Nažalost, imali smo još jednu utakmicu u takvom stilu, i ostaje nam da nastavimo da radimo, da iz ovog meča uzmemo dobre stvari i analiziramo loše stvari“, rekao je Markota.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve