Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Kada vidim te podatke, vjerovatno bih mislio da je ekipa izgubila meč

Mornar je u naletu, ima skor 7-8 i realne šanse da bude u Top 6, samim tim izbori plej-of

Statistika nekada zna da zavara. Primijetio je to Mihailo Pavićević, trener Mornara, nakon što su njegovi izabranici slavili u susretu sa FMP-om 82:78, u važnom meču ABA lige.

– Ne pamtim da je moja ekipa dobila utakmicu u kojoj je napravila više grešaka. Iako se sve ne vidi u statistici – mi smo imali 17 izgubljenih lopti, a oni imali 22 ofanzivna skoka. To je 39 napada njihovih. Kada vidim te podatke, vjerovatno bih mislio da je ekipa izgubila meč, rekao je Pavićević.

Odbrana u prvom dijelu susreta nije bila na željenom nivou…

– Ništa nije funkcionisalo u defanzivi. U drugom dijelu smo bili agresivniji u odbrani i pametniji u napadu. Nismo žurili, vraćali smo se korak po korak i ”iščupali” značaju pobjedu, zbog nastavka serije i vraćanja samopouzdanja. Ja se nadam da ćemo ostati na pobjedničkom putu, iako nas čeka gostovanje Crvenoj zvezdi, kazao je Pavićević.

Mornar je u naletu, ima skor 7-8 i realne šanse da bude u Top 6, samim tim izbori plej-of.

– Trebalo je vremena, trebalo je da se podijele uloge, da se naviknemo jedni na druge i to sada izgleda drugačije. Ima onih koji rade i znaju šta će biti, a ima onih koji rade pa što bude, kazao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve