Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Budućnost je na mnogo višem nivou od nas

Ovaj meč biće i potencijalna generalna proba za eventualno finale, jer su ova dva tima i glavni favoriti u borbi za trofej

Večeras nas u barskoj “Topolici” očekuje duel košarkaša Mornara i Budućnost Volija u okviru četvrtog kola Super lige Crne Gore.

Foto: Mornar/Media pro

Obje ekipe imaju maksimalan učinak nakon odigrana tri kola, a trener Barana Mihajlo Pavićević kaže da je Budućnost apsolutni favorit.

“Ne treba trošiti riječi da je Budućnost apsolutni favorit i daleko najbolja crnogorska ekipa. Naši dueli su već nekoliko godina interesantni, a volio bih da opet budu neizvjesni kao prošle godine. Ali, to je teško očekivati jer je Budućnost Voli na mnogo višem nivou od nas. Mi nijesmo ni blizu prošlogodišnjeg. Naravno, daćemo sve od sebe da pružimo dostojan otpor i da IjubiteIjima košarke u Crnoj Gori podarimo fin događaj, kako bismo svi uživali u košarci. Bitno je da se vrati priča o košarci, jer sve drugo ne želim da komentarišem. Nadam se da će Ijudi koji dođu da gledaju utakmicu uživat u košarkaškim vještinama igrača jednog i drugog tima”, rekao je Pavićević.

Ovaj meč biće i potencijalna generalna proba za eventualno finale, jer su ova dva tima i glavni favoriti u borbi za trofej.

Izvorpobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve