Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Patris Evra prvi put progovorio o seksualnom zlostavljanju

Evra je imao običaj da tri puta sedmično prespava kod učitelja jer je on živio kraj mjesta gdje je trenirao. Evrina kuća bila je daleko, pa mu je tako bilo lakše da ide na treninge i u školu

Autobiografija Patrisa Evra će uskoro izaći u javnost, a bivši francuski fudbaler je u njoj opisao traumu iz djetinjstva, jer je kao 13-godišnjak seksualno zlostavljan od strane svog učitelja.

Evra je dao intervju za ”Tajms” uoči promocije autobiografije.

– Nikad nikom o tome nisam pričao. Kada sam nedavno rekao majci bila je šokirana i govorila mi je da ne objavljujem to, a ja sam joj rekao da to ne radim zbog sebe nego zbog druge djece koja su se možda našla u takvoj situaciji, rekao je Evra.

Evra je imao običaj da tri puta sedmično prespava kod učitelja jer je on živio kraj mjesta gdje je trenirao. Evrina kuća bila je daleko, pa mu je tako bilo lakše da ide na treninge i u školu.

– Ušao bih u sobu i zatvorio vrata, ali nisam mogao da ih zaključam jer nisam imao ključ. Nisam skidao donji veš, već sam preko njih obukao pidžamu koju sam oko struka zategao vezicama koje sam skinuo s kopački. Znao sam što slijedi. Vrata bi se otvorila, ušlo bi malo svjetla s hodnika u sobu i onda bih vidio učitelja koji je polako išao prema mom krevetu. Mislio je da spavam pa je gurnuo ruke pod pokrivač i počeo da me dira. Udarao sam ga i odgurivao. Strašno sam se plašio, ali nisam želio to da mu pokažem.

Iskustvo je trajalo nekoliko mjeseci.

– Odlučio sam da je dosta i rekao sam mami da više ne mogu da ostanem kod njega, nisam joj rekao zašto. I njega je sve počelo da umara jer bih se ja stalno opirao i borio s njim. I posljednje večeri, kad sam mu rekao da više neću da dolazim, nije odustao. Skinuo me je i stavio moj penis u svoja usta. Ako neko dijete ovo čita, poručujem mu da ne ćuti, nego da nekome kaže što se događa. Nemojte to da sakrivate, jer nemate čega da se stidite. Svašta se događalo u mojem djetinjstvu, a sad imam 40 godina i želim o tome da pričam, napisao je Evra.

Otkrio je da ga je godinama kasnije, kad je igrao za Monako, nazvala policija i pozvala ga na ispitivanje, jer su se još neki mladi fudbaleri žalili na tog istog učitelja.

– Tad sam već bio poznat i plašio sam se reakcije javnosti pa sam lagao i rekao da nikad s njim nisam imao problema. Živio sam s tom laži godinama i ne mogu vam reći koliko mi je zbog toga žao, zaključio je Evra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve