Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Patković: Drago mi je zbog povratka Dubljevića, Radovića i Mihailovića u nacionalni tim

Prvi meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2023. naša selekcija igra 26. novembra protiv Francuske u gostima. Tri dana kasnije u Podgorici je meč protiv Portugala

Direktor reprezentacija Filip Patković nije krio zadovoljstvo zbog povratka kapitena Bojana Dubljevića, ali i Vladimira Mihailovića i Nemanje Radovića.

– Naši najbolji košarkaši će pripreme početi 22. novembra. Ono što nas raduje sve u savezu, a vjerujem da će obradovati i cjelokupnu sportsku javnost je povratak tri sjajna momka u dres sa nacionalnim grbom, riječ je o Dubljeviću, Radoviću i Mihailoviću, rekao je Patković.

Prvi meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2023. naša selekcija igra 26. novembra protiv Francuske u gostima. Tri dana kasnije u Podgorici je meč protiv Portugala.

– Svjedoci smo da se velika iznenađenja dešavaju, jer je ovaj sistem kvalifikacija specifičan, tako da ne možemo nikog da potcjenjujemo. Nadam se da će ova ekipa, koja je sastavljena od odličnih momaka, koji imaju sjajnu atmosferu da osvoji dovoljno bodova da prođemo dalje i ispunimo osnovni cilj, poentirao je Patković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve