Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pao dogovor između Barse i Intera: Katalonci dovode Lautara

Barsa pokušava da uštedi, Interu je ponuđeno 90 miliona eura plus Arturo Vidal, što bi bilo negdje oko klauzule za Argentinca koja iznosi 111 miliona eura

Čini se da je Barselona prelomila i novi napadač biće Lautaro Martinez.

Lautaro, Foto: Sempreinter.com

Tačnije, Barsa pokušava da uštedi, Interu je ponuđeno 90 miliona eura plus Arturo Vidal, što bi bilo negdje oko klauzule za Argentinca koja iznosi 111 miliona eura.

Spekulisalo se sa novcem i Semedom, ali čini se da Inter nije baš toliko zainteresovan za Portugalca, da Konte želi samo Vidala sa kojim je radio u Juventusu.

U ovom trenutku Inter ne ramišlja o novom napadaču, mada Marota ima neku listu želja, potrebno je da prodaju i Ikardija, i dalje se pominje Luka Jović, ali je prva meta Obamejang, ako uspiju da uzmu novac od Ikardija. Takođe, klub želi Vertongena iz Totenhema koji će biti slobodan igrač.

Dolazak igrača iz PL je postao specijalitet Intera, blizu je dogovor sa Tahitom Čongom, koji nije prihvatio novi ugovor sa Junajtedom. Takođe, pominje se i Duvan Zapata kao pojačanje, ako ne uspiju da ubijede Arsenal da proda Obamejanga. Sa takva dva diva u postavi Lukakuom i Kolumbijcem, Inter će biti nevjerovatno jak u napadu.

Male su šanse da bude otkupljen Aleksis Sančez jer ima ogromnu platu i morao bi da se odrekne gotovo 20 miliona eura kako bi ostao u Interu…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve