Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Pajović: Novi trener je postavio nove zahtjeve, desilo se obostrano razumijevanje

“Nakon Kolašina nastavljamo sa treninzima u Podgorici do 25. avgusta, kada putujemo za Kranjsku Goru"

Sportski direktor Budućnost Volija  Gavrilo Pajović kazao je da da je zadovoljan pripremama kluba za novu sezonu u Kolašinu.

Foto: MN Press

“Da budem jednostavan i razumljiv sve je bilo “top” u Kolašinu. Idealni uslovi koje smo imali su nas dodatno motivisali da odradimo sve što smo planirali. Na treninzima je novi trener postavio nove zahtjeve i važno je da se desilo “obostrano razumijevanje”. Svaki šef i svaki igrač ima pravo na svoj “košarkaški svijet” i za tim je važno da tu ima dosta sličnost i podudarnosti. Pored novajlija imamo i naše igrače koji nakon prošlogodišnje sezone povreda treba da se vrate u igrački ritam”, ističe Pajović.

Pajović se slaže da predstoji dosta posla kako bi se složile kockice za takmičarske zahtjeve Budućnosti koji nikada nijesu mali.

“Nakon Kolašina nastavljamo sa treninzima u Podgorici do 25. avgusta, kada putujemo za Kranjsku Goru. Tamo ćemo boraviti pet dana i uz treninge odigrati i dvije prijateljske utakmice protiv Himkija i Nižnjeg Novgoroda. Ponovo smo nedjelju dana u Podgorici, a onda 6. i 7. septembra učestvujemo na Memorijalu “Mirze Delibašića” u Sarajevu. Prijateljska utakmica sa Mega Bemaksom je zakazana za 13. septembar u Podgorici. Do 26. septembra ćemo odigrati još dvije prijateljske utakmice, a od 26. do 29. septembra učestvujemo na tradicionalnom ABA Superkupu u Zagrebu”, nabrojao je Pajović.

Najvjerovatnije će se na Superkupu ekipi pridružiti u reprezentativci Šehović, Ivanović i Popović. Do tada će nova ekipa i novi trener slagati kockice igre. Obaveze ponovo velike. I bez Evrolige, izazova i motiva do neba. Upravo zbog toga što se igraju utakmice kojim se dolazi do Evrolige.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve