Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

Ove ulice biće zatvorene zbog utakmice Crna Gora – Srbija

Policija će snimati utakmicu koja će se u okviru kvalifikacija za ''Euro 2024'' odigrati danas na Gradskom stadionu pod Goricom, sa početkom u 20:45 časova

Zbog fudbalske utakmice Crna Gora – Srbija danas od 15 časova pa do završetka meča biće zatvoren za saobraćaj Bulevar Ivana Crnojevića od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića, zatim u Ulici 19 decembra, od Ulice Vaka Đurovića, kao i skretanje od Hitne medicinske pomoći u pravcu Gradskog stadiona, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija će snimati utakmicu koja će se u okviru kvalifikacija za ”Euro 2024” odigrati danas na Gradskom stadionu pod Goricom, sa početkom u 20:45 časova.

“Snimanje, uključujući i snimanje iz vazduha, vršiće se u vremenskom periodu od 15.00 do 00.00 časova”, najavili su iz Uprave policije.

Shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uvažavajući činjenicu da je sportska priredba proglašena priredbom povišenog bezbjedonosnog rizika, kupovina ulaznica biće dozvoljena isključivo uz identifikacione dokumente (lična karta, putna isprava).

Ulazak na Gradski stadion pod Goricom, biće dozvoljen isključivo uz važeće ulaznice, ističu iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve