Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Otkriven razlog sukoba: Nejmar i PSŽ u svađi zbog doktora

Po pisanju „L'Ekipa”, sukob dvije strane počeo je 23. januara, kad je Brazilac doživio povredu

Odnos između Pari Sen Žermena i Nejmara je prilično zategnut i brazilski as traži sve načine kako da napusti „Park prinčeva”.

Nejmar, Foto: Supersport.com

Po pisanju „L'Ekipa”, sukob dvije strane počeo je 23. januara, kad je Brazilac doživio povredu.

Fudbaler i njegov otac insistirali su da doktor brazilske reprezentacije brine o zdravlju Nejmara juniora, dok su sa druge strane uzaludni bili pokušaji Parižana da ubijede tatu i sina da to rade njihovi doktori.

Na kraju je brazilski doktor Rodrigo Lasmar izvršio i lakši operativni zahvat, a ispostaviće se da su baš tada počeli svi problemi.

Naime, šraf, koji je postavljen u petu, kako bi ojačao metatarzalnu kost, bio je isuviše kratak, pa je usledila nova intervencija, koja je odvojila Nejmara od terena do kraja sezone.

Po mišljenju ljudi iz PSŽ-a, Brazilcu je imperativ bio igranje na Kupu Amerike, a ne ciljevi njihovog kluba. U međuvremenu se Nejmar još jednom povrijedio, pa nije igrao na popularnoj Kopi, na kojoj je trijumfovala selekcija Brazila.

Šta će se dogoditi sa Nejmarom, ostaje da se vidi, ali je sigurno samo to da u ovom trenutku ima čvrst ugovor sa Parižanima, do 2022. godine. Zainteresovanih je mnogo, mada ne baš i onih koji bi mogli da plate astronomsko obeštećenje. Tek, saga se nastavlja…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve