Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ostojić: Činjenica da nismo poraženi nas ne opušta

Prvi balon na Zlatiboru, Podgoričani su odradili perfektno, zabilježivši sve četiri pobjede i jedina su neporažena ekipa u regionalnom takmičenju. Studenti turnir u Banjaluci otvaraju u utorak protiv ekipe Gorice od 17 časova

Košarkaši Studentskog centra otputovali su za Banja Luku, gdje se nastavlja Druga ABA liga.

Prvi balon na Zlatiboru, Podgoričani su odradili perfektno, zabilježivši sve četiri pobjede i jedina su neporažena ekipa u regionalnom takmičenju.

Studenti turnir u Banjaluci otvaraju u utorak protiv ekipe Gorice od 17 časova.

– Sigurno da za sada možemo biti zadovoljni što se tiče rezultatskog dijela, kako u ABA ligi tako i u crnogorskoj ligi. Kao i svi drugi timovi imali smo dosta prepreka kada je u pitanju kontinuitet treninga zbog same situacije sa korona virusom. Taj nedostatak treninga se i odrazio na igre koje smo pružali u poslenje vrijeme u crnogorskoj ligi. Iako su rezultati dobri, kvalitet igre nije bio na nivou na kom mi očekujemo da treba da bude, izjavio je Đuro Ostojić.

Na pitanje kako su zadovoljni u klubu razvojem mladih igrača Ostojić je rekao:

– Sigurno da možemo biti zadovoljni razvojem pojedinih mladih igrača s obzirom da pokazuju da se od njih može očekivati veće stvari u budućnosti. To nam je dobar pokazatelj da čitav projekat razvoja mladih igrača već daje rezultate i sigurni smo da je to pokazatelj da u periodu koji je pred nama treba ulagati u mlade igrače, pružati im se šansa i da vjerujemo da će je oni iskoristiti na pravi način.

Nakon Gorice, ”Studenti” u petak igraju sa Zlatiborom i na kraju u nedelju uveče od 21 čas sa MZT-om iz Skoplja.

– Dolazimo na turnir kao neporažena ekipa u oba takmičenja, igraćemo protiv tri jaka protivnika (Gorica, Zlatibor, MZT) ali nam je glavni cilj da idemo iz utakmice u utakmicu. Činjenica da nismo do sada poraženi nas čini zadovoljnim, ali nas nije opustila. Te utakmice su nam samo dale motiv da predano radimo u cilju unaprijeđenja individualnog kvaliteta igrača.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve