Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

“Ostajem u Realu, bićemo opet najbolji”

Francuz je u Real stigao iz Lansa 2011. godine za 10 milona eura, a onda je sa Madriđanima osvojio dvije titule u Primeri, četiri Lige šampiona i i četiri trofeja na Svjetskom klupskom prventsvu, tri UEFA Superkupa, dva španska Superkupa i jedan Kup Kralja

Odbrambeni fudbaler Real Madrida Rafael Varan rekao je da će u ostati u kraljevskom klubu i sljedeće sezone.

Foto: As.com

Dosta se spekulisalo o budućnosti francuskog fudbalera, čak je i sam Varan nagovještavao da razmišlja o tome, posebno nakon što je dogovoren transfer defanzivca Porta Edera Militaa za 50 milion eura.

“Ostajem u Realu i sljedeće sezone. Siguran sam da ćemo ponovo da oživimo snažne emocije. Borili smo se, trudili smo se. Ne možemo da krivimo ništa posebno za lošu sezonu”, rekao je Varan, a prenosi španska Marka.

Visoki štoper objasnio je i da u fudbalu postoje i loši ciklusi, kada ekipe nijesu na svom nivou.

“Mi prošle sezone nijesmo bili na najboljem nivou, ali bićemo opet najbolji. Moramo da se razvijamo i Zidan je veoma jasan po tom pitanju.Moramo sve iz početka da gradimo i da promijenimo neke stavri”, zaključio je Varan.

Francuz je u Real stigao iz Lansa 2011. godine za 10 milona eura, a onda je sa Madriđanima osvojio dvije titule u Primeri, četiri Lige šampiona i i četiri trofeja na Svjetskom klupskom prventsvu, tri UEFA Superkupa, dva španska Superkupa i jedan Kup Kralja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve