Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ostaje u Bundesligi do 2026.: Čavor produžio ugovor sa Veclarom

Naš rukometaš je u proteklih pet sezona, igrajući za Veclar, postigao 535 pogodaka na 144 utakmice, pa nije čudo što je uprava željela da ga zdrži po svaku cijenu

Jurili su ga mnogi bogatiji klubovi, ali ipak je odlučio da produži ugovor tamo gdje se najbolje osjeća, gdje je lider, gdje je stasao u vrhunskog igrača – Stefan Čavor je potpisao novi i ujedno najveći ugovor u istoriji Veclara koji važi do 2026. godine.

Naš rukometaš je u proteklih pet sezona, igrajući za Veclar, postigao 535 pogodaka na 144 utakmice, pa nije čudo što je uprava željela da ga zdrži po svaku cijenu.

– Za mene je Veclar više od kluba, to je porodica. Uvijek ću davati sve od sebe za ovaj klub i ponosan sam što ga predstavljam kao igrač. Hvala onima koji su mi ukazali ovo veliko povjerenje, a i našim navijačima na velikoj podršci. Budući da su se napokon vratili, još se više radujemo domaćim utakmicama, rekao je Čavor.

Ljevoruki ”bombarder” je sa 16 godina iz Budvanske rivijere otišao u španski Siudad Real. Od 2013. igrao je za Celje, prije nego je otišao u mađarski Čurgoj i kasnije u Veclar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve