Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ostaje Atingre, stiže mlada reprezentativka Bugarske

Time je nastavljen posao oko formiranja tima za narednu sezonu, nakon što su ranije ugovore produžile Ivona Pavićević i Nina Bulatović

Francuska golmanka Armel Atingre će i naredne dvije sezone nositi dres rukometnog kluba Budućnost, dok je nova igračica podgoričke ekipe juniorska reprezentativka Bugarske Mari Plamenova Tomova.

Time je nastavljen posao oko formiranja tima za narednu sezonu, nakon što su ranije ugovore produžile Ivona Pavićević i Nina Bulatović.

Atingre je već dvije sezone članica crnogorskog kluba u koji je stigla iz mađarskog Fehervara.

Nedavno se vratila poslije teške povrede koja je odvojila od terena šest mjeseci i u posljednjim mečevima u ovogodišnjem izdanju DELO EHF Lige šampiona bila odlična među stativama.

Uz iskustvo nastupa u reprezentaciji Francuske, bila je članica brojnih klubova, pa je tako nastupala za Ivri, Flori Loare, Isi Pariz, Nant, tursku Ankaru i Fehervar.

Tomova je s druge strane, veliki talenat evropskog rukometa.

Igra na poziciji lijevog beka, ima 19 godina, a veliki potencijal potvrdila je prošlog ljeta, kada je na Evropskom prvenstvu B divizije u Italiji bila najbolji strijelac šampionata sa 57 golova.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve