Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Osmajić: Napadnut sam, nije istina šta se piše

Španski mediji su objavili da je 22-godišnji Nikšićanin u noćnom provodu učestvovao u dvije tuče, da je bio u pijanom stanju i da je udaren flašom u glavu

Crnogorski reprezentativac Milutin Osmajić se oglasio danas povodom incidenta koji se dogodio u Kadisu u utorak veče.

Španski mediji su objavili da je 22-godišnji Nikšićanin u noćnom provodu učestvovao u dvije tuče, da je bio u pijanom stanju i da je udaren flašom u glavu.

– Želim da se oglasim povodom situacije koja se dogodila u Kadisu. Nije istina što pišu mediji, ja sam napadnut od strane dva momka koja su bila u pijanom i drogiranom stanju, i iz čista mira sam dobio flašu u glavu. Htio sam da idem kući, ali su me sačekali ispred i ponovo su me napali, morao sam da se branim, napisao je Osmajić na Instagramu.

– Želim da naglasim da nisam bio pod uticajem alkohola i da nisam kriv. I nisam došao da se bijem i da pijem alkohol, došao sam da igram fudbal u najjačoj ligi na svijetu i da predstavljam sebe i cijelu Crnu Goru. Zato ko je i malo pametan, shvatiće, i svi što me pitaju kako sam i ostalo – sve je u redu, nije mi ništa, poručio je Osmajić, koji je zbog ovog incidenta izbačen iz prvog tima Kadisa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve