Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Osmajić: Da ih konačno neko sruši

Osim u Kupu, isti rivali sastali su se i u šestom kolu šampionata, kada je bilo 1:1. Sutjeska, dakle, juri prvi trijumf u sezoni protiv Dečića, ali jurili su ga bezuspješno i svi ostali tokom prethodnih 14 kola i dvije runde Kupa

Sutjeska – Dečić, priča broj dva ove sedmice. Poslije utakmice u četvrtfinalu Kupa i trijumfa momaka Edisa Mulalića, vrijeme je za okršaj u prvenstvu nedjelja donosi 15. kolo Telekom 1. CFL, a derbi će se igrati u Nikšiću.

Dečić i Sutjeska, Foto: Dnevne novine

Osim u Kupu, isti rivali sastali su se i u šestom kolu šampionata, kada je bilo 1:1. Sutjeska, dakle, juri prvi trijumf u sezoni protiv Dečića, ali jurili su ga bezuspješno i svi ostali tokom prethodnih 14 kola i dvije runde Kupa.

“Novi meč protiv Dečića? Mislim da imamo kvalitet da ih konačno neko savlada. Daćemo sve od sebe za tri boda”, poručio je reprezentativac iz Sutjeske Milutin Osmajić.

Naravno, jedini neporaženi tim u našem fudbalu ove sezone ni ne pomišlja da prekine sjajan niz.

“Kup ostavljamo iza nas i maksimalno smo fokusirani na prvenstvo, gdje ne želimo da stanemo sa pozitivnim rezultatima”, jasan je talentovani vezista Dečića Danilo Marković.

Momci Miljana Radovića u Tuzima su se oprostili od Kupa, praktično i od trofeja ove sezone, ali za njih je najvažnije da polako podižu formu sa dolaskom novog trenera.

“Da, ispali smo u Kupu od Dečića u srijedu. Igrali smo dobro tu utakmicu, ali rekao bih da nijesmo imali sreće”, dodao je Osmajić.

Dečić je tako bez greške stigao do istorijskog plasmana u polufinale Kupa, a već u prvenstvu očekuje drugačiju utakmicu.

“Prije nekoliko dana uspjeli smo da ih eliminišemo iz Kupa, ali u nedjelju igramo opet i očekuje nas znatno teži posao nego u prethodnom duelu”, nema dilemu Marković.

Ono što je sigurno, Dečić će i ovog puta igrati svoju igru, bez obzira na ime protivnika…

“Sigurno da se u našoj igri neće ništa mijenjati. Pokušaćemo da nastavimo da igramo maksimalno pametno, odgovorno i strpljivo i da na teren prenesemo sve taktičke zamisli šefa Mulalića”, zaključio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve