Četvrtak, 30 Novembra, 2023
Rubrika:

OSCG: Prinuđeni smo da odustanemo od nastupa na Balkanskim prvenstvima

Čelnike Odbojkaškog saveza je na taj neočekivan potez natjerala odluka Uprave za sport i mlade o raspodjeli sredstava sportskim savezima, po kojoj su sredstva opredijeljena Odbojkaškom savezu Crne Gore umanjena za 100.000 eura u odnosu na prvobitnu odluku

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore donio je odluku da kadetske i juniorske reprezentacije, te ženska pionirska selekcija ove godine ne učestvuju na Balkanskim prvenstvima.

Čelnike Odbojkaškog saveza je na taj neočekivan potez natjerala odluka Uprave za sport i mlade o raspodjeli sredstava sportskim savezima, po kojoj su sredstva opredijeljena Odbojkaškom savezu Crne Gore umanjena za 100.000 eura u odnosu na prvobitnu odluku.

“Sredstva koja su našem Savezu opredijeljena od strane Uprave za sport i mlade, nijesu dovoljna i jednostavno onemogućavaju nastup naših mlađih selekcija na tako važnim takmičenjima. Imajući u vidu da je OSCG domaćin U17 Evropskog prvenstva 2023. godine za odbojkaše rođene 2007. godine i mlađe, Upravni odbor OSCG je odlučio da naši pioniri jedini nastupe na Balkanskom prvenstvu za 2022. godinu, u sklopu priprema za EP naredne godine”, stoji u saopštenju OSCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve