Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Osam pojačanja Mornara

Mornar je u nedavno završenoj sezoni umjesto u gornjem dijelu tabele ili borbe za baraž, bio uglavnom u donjem dijelu, daleko od neke ozbiljnije priče

Mornar se uveliko sprema za nove izazove nakon sezone za zaborav. Mornar je u nedavno završenoj sezoni umjesto u gornjem dijelu tabele ili borbe za baraž, bio uglavnom u donjem dijelu, daleko od neke ozbiljnije priče.

foto: Pobjeda

Bio je to jasan signal za čelnike barskog tima, a prije svega za predsjednika Nikolu Simovića i sportskog direktora Mitra Novakovića da se mora napraviti određena rekonstrukcija tima. Mornar su napustili Radovan Bećirović, Aleksa Đurković, Nikola Vujošević, Božidar Đukić i Egzon Dinoša, dok Savo Gazivoda ima ponudu iz regiona.

Uprava Mornara reagovala je ekspeditivno i već angažovala čak osam igrača, čime je veći dio posla završen praktično prvih dana prelaznog roka.

Mornar je uspio da angažuje iskusnog Demira Kajevića iz Petrovca, da vrati Jovana Pajovića, koji je bio član Podgorice, pouzdanog ofanzivca Mirhu Hota koji je u dresu Koma imao sjajne partije, Mirzu Idrizovića iz Jedinstva, kao i mlade Slobodana Perišića, nekadašnjeg defanzivca Rudara, Mladosti i Arsenala, Marka Bugarina iz Jedinstva i Demira Škrijelja iz Ibra, kao i Danila Bracanovića, nekadašnjeg lijevog beka Lovćena, koji se nakon kratke epizode u Zlatiboru vratio u Crnu Goru.

Očigledno je da Barani ne žele da igraju ulogu kakvu su igrali minule sezone, već da su odlučni da napadaju sam vrh, kako bi Mornar uspio da se vrati u prvoligaško društvo. Buran početak prelaznog roka u Baru definitivno nagovještava nešto novo, nešto pozitivno.

Ostaje da se vidi da li će već danas na prvom okupljanju biti još koji novajlija, ali je izvjesno da Zoran Koko Perović, nekada sjajni čuvar mreže, a sada trener golmana, pokušava da pojača konkurenciju za mjesto ,,jedinice“. Takođe, kako saznajemo iz barskog kluba, traže rješenje u samom špicu napada.

U svakom slučaju, šef stručnog štaba Obren Sarić zakazao je prozivku za danas u 18 časova na stadionu ,,Topolica“, kada će Mornar, bez obzira da li će možda i fudbalska sezona kasniti, početi sa radom.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve