Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Orlando i Vučević podbacili, Marej i Jokić pogurali Nagetse ka izjednačenju (VIDEO)

Reptorsi su izjednačili na 1:1 protiv Vuevićevih Magičnih

Košarkaši Orlando Medžika poraženi su u drugom meču četvrtfinala Istočne konferencije NBA lige od Toronto Reptorsa 111:82, pa je sada rezultat u seriji izjednačen na 1:1.

Foto: NBA.com

Nemoćan je bio Orlando u odnosu na prethodni meč, ali su Reptorsi predvođeni sjajnim Kavajem Lenardom bili dominantni.

On je meč završio sa 37 poena (15-22 iz igre) i po četiri skoka i asistencije, a Kajl Lauri oporavio se posle užasnog prvog meča koji je završio bez poena – sada je dao 22.

U timu Orlanda jednu od lošijih partija u posljednje vrijeme imao je naš Nikola Vučević koji je meč završio sa šest poena, šest skokova i tri asistencije. Najbolji u timu Orlanda bio je Eron Gordon sa 20 poena.

Denver Nagetsi takođe su stigli do izjednačenja 1:1 u plej-of seriji Zapada i to pobjedom nad San Antonio Sparsima 114:105.

Sparsi su u pojedinim momentima imali i plus 19, ali su Nagetsi naoravili veliki preokret i to najviše zahvaljujući Džamalu Mareju sa učinkom od 24 poena, uz dva skoka i četiri asistencije. Odličnu partiju pružio je i Nikola Jokić koji je meč završio sa 21 poenom i 13 skokova.

Kod Sparsa se istakao Demar Derozan sa 31 poenom. dok je Lamarkus Oldridž postigao 20 poena.

Portland je ubjedljivo savladao Oklahoma Siti Tander 114:94 i sada vodi sa 2:0 u plej-ofu Zapadne konferencije.

Do pobjede Blejzerse je predvodio Si Džej Mekolum sa 33 poena (12-22 iz igre), uz osam skokova i pet asistencija, a Demijan Lilard je dodao 29 poena.

U poraženoj ekipi istakao se Pol Džordž sa 27 poena.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve