Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Originalna provokacija za komšije iz BiH, burek sa sirom za mnogo simpatija

Praznik fudbala sinoć u Podgorici protekao u fer atmosferi s obje strane

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Podgorici remzirala protiv Crne Gore u okviru UEFA Lige nacija. Tim Bosne i Hercegovine dočekan je u fer i sportskoj atmosferi, a navijači obje selekcije natpjevavali su se na tribinama.

Ipak, nakon posljednjeg zvižduka desila se i “provokacija” od strane navijača Crne Gore.

Naime, dok su navijači “zmajeva” izlazili sa tribina stadiona u Podgorici, publika je skandirala “Burek sa sirom” – što je Bosancima nedopustivo jer je to tradicionalno jelo podrazumijeva isključivo pitu sa mesom, dok se na području Crne Gore burek ne odnosi isključivo na jelo s mesom, nego postoje mnoge vrste – burek s mesom, sa sirom, sa zeljem…

Šaljivi snimak veoma brzo postao je viralan, a Crnogorci su zaradili visoku ocjenu za sinoćnje gostoprimstvo.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
12.06.2022-14:03 14:03

Raonićeva televizija se svojski potrudila da unizi spektakl komšijske fer utakmice isto kao i ponizi navijače naše reprezentacije. Naime utišani su mikrofoni sa stadiona tako da gledaoci prenosa preko raonićeve televizije nijesu znali da se na stadionu stalno, skoro frenetično navijalo. Nije se vidio uzavreli ni śevr ni zapad jednostavno su navijači naše reprezentacije izbačeni sa ekrana. Režiser se potrudio da se ni jedan jedini put ne vidi svečana loža ni prisutni u njoj, a prisutni premijer se nije ni jednom jedinom riječi komentatora pomenuo. Svi igrači su se zafaljivali publici na fer i upornom navijanju, a da gledaoci Tv… Pročitaj više »