Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Oporavlja se od teške povrede: Van Dajk će odlučiti hoće li igrati na prvenstvu Evrope

Štoper Liverpula se operisao, a potom išao na rehabilitaciju u Dubai, kako bi zaliječio povredu ukrštenih ligamenata, koje je pokidao u duelu sa golmanom Evertona Džordanom Pikfordom. Nadu da bi Van Dajk mogao da zaigra na prvenstvu Evrope donio je njegov saigrač iz nacionalnog tima Matijs De Liht

Virdžil Van Dajk oporavlja se od teške povrede i sam će donijeti odluku hoće li biti dio reprezentacije Holandije na Evropskom prvenstvu.

Štoper Liverpula se operisao, a potom išao na rehabilitaciju u Dubai, kako bi zaliječio povredu ukrštenih ligamenata, koje je pokidao u duelu sa golmanom Evertona Džordanom Pikfordom.

Nadu da bi Van Dajk mogao da zaigra na prvenstvu Evrope donio je njegov saigrač iz nacionalnog tima Matijs De Liht.

– Juče smo imali sastanak, Van Dajk je takođe bio tamo. Izgledao je vrlo dobro, djelovao je svježe i opušteno. Naravno, ne znam kako se fizički osjeća, ni on zapravo ne želi da vrši pritisak na sebe. Miran je, gleda iz dana u dan i sam želi da vidi gdje će biti u trenutku kad bude počinjao EURO. Najvažnije je da se potpuno oporavi od povrede bez ikakvog pritiska sa bilo čije strane. Ima vremena, odlučiće da li će biti na EURO. Ako bude tamo, super, ako ga ne bude bilo, drugi momci će morati da ga odmijene. Ali juče je stvarno izgledao dobro, rekao je Matijs de Liht.

Prvenstvo Evrope počeće 12. juna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve