Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Operacija neizbježna: Dijego Kosta teško povrijeđen

Zdravstveni problemi su uticali i na kvalitet igre snažnog napadača, koji je na 11 ligaških mečeva postigao samo dva gola. U poslednjih nekoliko mečeva, mijenjao ga je Alvaro Morata

Prema pisanju španske Marke, Dijego Kosta ima velikih problema sa diskus hernijom i sve ide ka tome da 31-godišnji napadač bude podvrgnut hirurškoj intervenciji.

Kosta, Foto: Marca.com

Konačna odluka biće donijeta u narednih nekoliko dana, ali trenutna procjena lekara je takva, da je operacija neizbežna. U tom slučaju, Atletiko bi bez Koste ostao najmanje tri mjeseca, a male su šanse da bi Dijego mogao da zaigra i za svoju reprezentaciju na predstojećem šampionatu Evrope.

Zdravstveni problemi su uticali i na kvalitet igre snažnog napadača, koji je na 11 ligaških mečeva postigao samo dva gola. U poslednjih nekoliko mečeva, mijenjao ga je Alvaro Morata.

Od klasičnih napadača, Madriđani imaju još samo Ivana Šaponjića i mladog 18-godišnjeg Serhija Kamelja. Kao potencijalne opcije u obzir dolaze još Anhel Koreja, pa i Žoao Feliks, koji takođe ima zdravstvenih problema.

https://twitter.com/Atleti/status/1194915022054531074

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve