Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Olimpijakos u ABA? Svi klubovi moraju iznijeti stav

On je iskoristio prriliku i Zvezdi čestitao titulu šampiona ABA lige

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović kazao je u razgovoru za “Novosti” da je potreban stav svih klubova ABA lige oko učešća Olimpijakosa u regionalnom takmičenju.

Foto: Kurir.rs

Grčki velikan od ranije je zaintersovan za učešće u ABA ligi zbog nesuglasica sa najvećim rivalom Panatinaikosom.

“I Olimpijakos i Panatinaikos su nam se obratili. Imao sam razgovor sa generalnim menadžerom Olimpijakosa, koji je iznio namjere. Sigurno da bi ulaskom pirejskog kluba dobili na polju marketinga, vjerovatno negdje i izgubili. Jedan od minimum uslova da Olimpijakos, ako se opredijelimo, učestvuje najmanje tri godine. Treba nam svima, klubovima vlasnicima ABA lige da razmislimo i donesemo jedinstven stav, ali važno je da prevlada interes regionalne košarke”, rekao je Mijailović.

On je iskoristio prriliku i Zvezdi čestitao titulu šampiona ABA lige.

“Želio bih da čestitam igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženo osvojenoj tituli. Ne bih da se bavim događajima van terena jer ne želim da bilo šta bude protumačeno na pogrešan način, što bi moglo da donese štete ABA ligi. Imamo mjesto gdje ćemo moći otvoreno da diskutujemo, a to je Skupština ABA lige, da jedni druge pogledamo u oči, kažemo šta mislimo. To je, po meni jedini ispravan način, ne samo da izađemo iz ove turbulentne situacije, već da krenemo uzlaznom linijom”, objasnio je Mijailović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve