Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ogustin napustio Orlando i pojačao Milvoki: Klark i Karter-Vilijams kod Vučevića

Krilo Klark potpisao je dvogodišnji ugovor vrijedan nešto više od četiri miliona američkih dolara. Bek Karter-Vilijams je u sezoni za nama bio važan igrač u rotaciji Orlanda, a klub je uspio da dogovo ri njegov ostanak nakon što mu je ugovor istekao. Takođe, ugovor je dobio i plejmejker Kol Entoni, 15. pik sa ovogodišnjeg drafta

Orlando našeg Nikole Vučevića pojačao je sastav uoči početka nove NBA sezone angažovanjem slobodnih agenata Majkla Karter-Vilijamsa i Gerija Klarka.

Orlando, Foto: Pobjeda.me

Krilo Klark potpisao je dvogodišnji ugovor vrijedan nešto više od četiri miliona američkih dolara. Bek Karter-Vilijams je u sezoni za nama bio važan igrač u rotaciji Orlanda, a klub je uspio da dogovo ri njegov ostanak nakon što mu je ugovor istekao. Takođe, ugovor je dobio i plejmejker Kol Entoni, 15. pik sa ovogodišnjeg drafta.

Vučevićev tim napustio je bek Di Džej Ogustin, koji je potpisao ugovor za Milvoki Bakse. Na društvenim mrežama Baranin Vučević, prva zvijezda Orlando Medžika, uputio je poruku Ogustinu kojeg je opisao kao jednog od najdražih saigrača i poželio mu sreću u Milvokiju.

Karter-Vilijams je prošle sezone bilježio 7,2 poena, 3,3 skoka i 2,4 asistencije po meču za Orlando, a sada se očekuje da dobije veću ulogu, odlaskom Ogustina. Prethodnih dana novi ugovor sa klubom potpisao je i francuski bek Evan Furnije.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve