Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Ogroman propust: Sudija se izvinio Portugalcima zbog nepriznatog gola

Susret u Beogradu završen je neriješeno 2:2, iako je Portugal trebalo da slavi jer je Kristijano Ronaldo u 93. minutu postigao regularan gol, koji arbitri nisu priznali. Makijele je nakon meča na stadionu Rajko Mitić uvidio grešku i izvinio se Portugalcima, otkriva selektor aktuelnog evropskog prvaka Fernando Santoš

Holandski sudija Dani Makelije izvinio se fudbalskoj reprezentaciji Portugala za veliki propust u posljednjim trenucima kvalifikacione utakmice protiv selekcije Srbije.

Susret u Beogradu završen je neriješeno 2:2, iako je Portugal trebalo da slavi jer je Kristijano Ronaldo u 93. minutu postigao regularan gol, koji arbitri nisu priznali.

Makijele je nakon meča na stadionu Rajko Mitić uvidio grešku i izvinio se Portugalcima, otkriva selektor aktuelnog evropskog prvaka Fernando Santoš.

– Sudija se poslije situacije iz nadoknade izvinio, ali nećemo da odustanemo od svega ovoga, rekao je Santoš.

Reakcija Ronalda poslije nepriznatog gola privukla je veliku pažnju svjetske javnosti, pošto je član Juventusa u naletu bijesa napustio teren i bacio kapitensku traku.

– Vrlo jasno, vidio je da je bio gol. Nije mu bilo jasno zašto je došlo do takve reakcije, prosto tako stoje stvari. Isto je reagovao kao i drugi igrači koji su bili nervozni, dodao je Santoš.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve