Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ognjen, Danilo i Jovana u Bakuu predstavljaju Crnu Goru

Mladi atletičari probaće da dođu do završnih borbi u jakoj konkurenciji, što je i cilj plivačice Kuljače, koja će se takmičiti u disciplinama 50 i 100 metara kraul. Vojvodić će se takmičiti u skoku udalj, a Vujičić u trci na 200 metara

U organizaciji Evropskog olimpijskog komiteta u Bakuu će u nedjelju startova olimpijski festival mladih.

Foto: COK

A, među 60 zemalja učesnica, naći će se naravno i Crna Gora, koju će predstavljati atletičari iz Bara, članovi Mornara Ognjen Vojvodić i Danilo Vujičič i plivačica iz Budve Jovana Kuljača.

Mladi atletičari probaće da dođu do završnih borbi u jakoj konkurenciji, što je i cilj plivačice Kuljače, koja će se takmičiti u disciplinama 50 i 100 metara kraul. Vojvodić će se takmičiti u skoku udalj, a Vujičić u trci na 200 metara.

“Znamo koliko ovakva takmičenja znače sportistima i državi koju predstavljaju i koliko je truda i vremena potrebno za dobre rezultate. Nadamo se da će broj crnogorskih sportista svake godine biti veći kao i da će u svih deset disciplina, koliko za sada ima ovaj festival, moći da učestvuju”, rekao je Antonis Semelides, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD, jednog od sponzora COK-a na ispraćaju naših talenata.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve