Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

OFK Titograd: Mladi petlići sjajni u Sarajevu

Izabranici Mirka Šćepanovića su na najbolji mogući način predstavili klub na međunarodnoj sceni, a ujedno i pokazali da talenata u Crnoj Gori ne manjka

Petlići OFK Titograda osvojili su treće mjesto na prestižnom turniru “Valter kup 2019” koji je danas završen u Sarajevu.

Foto: Cdm.me

Izabranici Mirka Šćepanovića su na najbolji mogući način predstavili klub na međunarodnoj sceni, a ujedno i pokazali da talenata u Crnoj Gori ne manjka.

Takmičenje u grupnoj fazi “romantičari” su završili sa dvije pobjede i remijem. Početak je bio fenomenalan, pošto je tim sa Starog aerodroma savladala Inter iz Milana rezultatom 2:1.

Uslijedio je trijumf nad banjalučkim Spartakom 2:0, dok je duel protiv ekipe Slovačko završio neriješeno 1:1.

Sjajno izdanje igrači Titograda prikazali su protiv Zeaca iz Segdina u četvrtfinalu. Upisana je pobjeda rezultatom 3:0 pogocima Đorđa Kekovića, Andrije Skrobanovića i Lazara Maraša.

U jutrošnjem polufinalu četa Mirka Šćepanovića izgubila je od domaćeg Sarajeva 2:1, uprkos početnom vođstvu preko Lazara Martinovića.

U meču za treće mjesto nije bilo dileme. Titograd je odigrao na visokom nivou i deklasirao turski Basakšehir sa 3:0. Strijelci za “romantičare” bili su Lazar Martinović, Uroš Lopičić i Elez Adžović.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve