Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

OFK Titograd: Da li je prvenstvo regularno?

Klub sa Starog aerodroma sinoć je savladao Sutjesku u Nikšiću 2:1, ali nije dočekao poraz Petrovca koji je u Tuzima remizirao sa Dečićem 1:1. Takav scenario je tim sa stadiona Pod malim Brdom poslao u baraž, dok “romantičari” pakuju kofere i sele se u Drugu ligu.

Titograd, Foto: Ofktitograd.me

Fudbaleri OFK Titograda nisu uspjeli da sačuvaju status prvoligaša, pa će dogodine, nakon duže od deceniju, nastupati u nižem rangu.

Klub sa Starog aerodroma sinoć je savladao Sutjesku u Nikšiću 2:1, ali nije dočekao poraz Petrovca koji je u Tuzima remizirao sa Dečićem 1:1.

Takav scenario je tim sa stadiona Pod malim Brdom poslao u baraž, dok “romantičari” pakuju kofere i sele se u Drugu ligu.

– Naš klub će od naredne sezone nastupati u Amplitudo 2. CFL. Nijesmo uspjeli da ispravimo izostanak pobjede u čak 13 kola u nizu što je uslovilo da nam na kraju fali svega jedan bod za baraž. Ponosni smo na našu ekipu najmlađu u ligi koja je smogla snage da da sve od sebe i ne obruka se u ligi gdje je jako teško ostati svoj i sačuvati integritet i obraz. Još jednom se pitamo to što se pita većina javnosti:

DA LI NAM JE PRVENSTVO REGULARNO?

Da li ćemo, kako reče Nebojša Šofranac, ikada pobijediti čaršiju i šta Savez na čelu sa vječitim predsjednikom ima da kaže o ovome? Ništa, kao i uvijek. Šampioni smo države u skoro svim omladinskim kategorijama, ali očigledno je u seniorskoj konkurenciji bitnije nešto drugo. Nešto što nije sport. Svakome svoja djela služe na čast. Naša su bila isključivo na toj polovini hektra travnjaka. Do nekih ljepših vremena za naš fudbal koja (nadamo se) uskoro dolaze”, piše na zvaničnom Instagram profilu ”romantičara”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OFK Titograd (@ofktitograd)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
@@@@
26.05.2021-17:53 17:53

OCIGLEDNO JE DA NISTE DOVOLJNO PLATILI POPU I KO ZNA STO JE ON BOGU REKAO.

Naroz
26.05.2021-18:04 18:04

Provjerite vi da li je onaj pop, što vam je osvještavao teren, regularan.