Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Oduševljenje za PSŽ i Junajted: Lacio snizio cijenu za SMS-a

Calciomercato piše da je predsjednik ovog kluba Klaudio Lotito odredio novu cijenu za srbijanskog veznjaka, te da je spreman prodati Milinković-Savića ukoliko za njega dođe ponuda od 70 miliona eura

Italijanski mediji pišu da će srbijanski fudbaler Sergej Milinković-Savić najvjerovatnije ovog ljeta napustiti Lacio.

Milinković Savić, Foto: Calciomercato.com

Navodno, rimski klub je odlučio da ovog ljeta unovči Milinković-Savića koji se svakog prelaznog roka povezuje s evropskim velikanima. Lazio je u prethodnom periodu za njega tražio 100 miliona eura, ali je jasno da taj iznos sada neće moći dobiti.

Calciomercato piše da je predsjednik ovog kluba Klaudio Lotito odredio novu cijenu za srbijanskog veznjaka, te da je spreman prodati Milinković-Savića ukoliko za njega dođe ponuda od 70 miliona eura.

SMS se u prošlosti najviše povezivao s PSŽ-om i Mančester junajtedom i čini se da će ove vijesti njh itekako obradovati. Ovaj 25-godišnjak je ove sezone za Lacio odigrao 35 mečeva i zabio je šest golova uz sedam asistencija.

Lacio je odlučio prodati nekoliko igrača kako bi izbjegli finansijsku krizu, a čini se da je SMS prvi na toj listi. On je u Lacio stigao prije pet godina iz Genka za 18 miliona eura i pokazao se kao pun pogodak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve