Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Održana skupština ASCG: Puna podrška rukovodstvu, sve odluke donijete jednoglasno

Skupština, kojom je predsjedavao mr Milorad Backović, usvojila je izvještaje o radu ASCG sa finansijskim pokazateljima za 2019. godinu, kao i izvještaj Nadzornog odbora. Usvojen je plan i program rada za 2020.godinu sa finansijskim planom i planom realizacije zadataka za 2020. godinu

U Podgorici je u konferencijskoj sali sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crne Gore održana redovna Skupština Atletskog saveza Crne Gore, na kojoj je prisustvovalo 17 delegata od ukupno 22.

Skupština, kojom je predsjedavao mr Milorad Backović, usvojila je izvještaje o radu ASCG sa finansijskim pokazateljima za 2019. godinu, kao i izvještaj Nadzornog odbora.

Usvojen je plan i program rada za 2020.godinu sa finansijskim planom i planom realizacije zadataka za 2020. godinu.

Delegati Skupštine usvojili su Pravila i propozicije za organizovanje i sprovođenje takmičenja u ASCG u 2021.godini.

Sve odluke na Skupštini donesene su jednoglasno,a delegati Skupštine su dali punu podršku rukovodstvu Saveza na uspješnoj relizaciji svih aktivnosti.

Posebno je ocijenjeno da je veoma pohvalno i vrijedno što je ASCG u 2020.godini uspio da relizuje sva nacionalna takmičenja iz Kalendara takmičenja za 2020. godinu i realizuje sve svoje planirane aktivnosti uz postizanje značajnih rezultata , kao i da je zabilježena posebno uvećana masovnost u kategoriji pionira i mlađih juniora.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve