Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Održana prva sjednica IO: Došljak, Vučelić, Radonjić i Čelebić potpredsjednici FSCG

Za potpredsjednike Fudbalskog saveza za mandatni period 2021-2025 godina izabrani su Vojislav Došljak, Vladan Vučelić, Mojaš Radonjić i Tomislav Čelebić, koji će uz predsjednika Dejana Savićevića biti članovi Odbora za hitna pitanja FSCG u narednom mandatnom periodu

Prva sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore za mandatni period 2021-2025 godine održana je danas u Kući fudbala u Podgorici.

Za potpredsjednike Fudbalskog saveza za mandatni period 2021-2025 godina izabrani su Vojislav Došljak, Vladan Vučelić, Mojaš Radonjić i Tomislav Čelebić, koji će uz predsjednika Dejana Savićevića biti članovi Odbora za hitna pitanja FSCG u narednom mandatnom periodu.

Izvršni odbor jednoglasno je usvojio je propozicije stalnih takmičenja u organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore – Prve lige, Druge lige, Omladinske lige, Kadetske lige, Kupa Crne Gore i Futsal lige – kao i troškovnike za sezonu 2021/22 u svim pomenutim takmičenjima.

Članovi Izvršnog odbora imenovali su stalne komisije FSCG – Komisiju za takmičenje, Sudijsku komisiju, Disciplinskeu komisiju, Komisiju za bezbjednost i sigurnost, Komisiju za stadione i infrastrukturu, Komisiju za žalbe, Komisiju za finansije, Komisiju za pravna pitanja, Komisiju za licenciranje, Komisiju za žalbe za licenciranje, Komisiju za futsal, Komisiju za ženski fudbal, Komisiju za omladinski fudbal, Medicinsku komisiju, Komisiju za registraciju i status igrača, Komisiju za rad sa posrednicim, Komisiju za licenciranje trenera i službenih lica, kao i Disciplinskog inspektora Fudbalskog saveza Crne Gore.

Na danas održanoj sjednici Izvršni odbor imenovao je Stručno vijeće Centra za edukaciju trenera FSCG, kao i Dr Nika Raičkovića za direktora Centra.

Izvršni odbor je ovlastio Odbor za hitna pitanja da donese Odluku o listama sudija, kontrolora suđenja i delegata za narednu takmičarsku sezonu, kao i Odluku o sastavu Arbitražnog suda FSCG.

Izvršni odbor se upoznao sa inicijativom FK ”Budućnost” o formiranju takmičenja za B timove i donio odluku o formiranju Komisije koja će ispitati mogućnost eventualne organizacije ovog takmičenja, kroz konsultacije sa prvoligaškim klubovima.

Na današnjoj sjednici prihvaćen je zahtjev FK ”Brskovo” iz Mojkovca za adaptaciju službenijh prostorija na Gradskom stadionu u Mojkovcu, kao i zahtjev FK ”Gorštak” iz Kolašina za finansijsku pomoć u realizaciji međunarodnog turnira ”Kolašin Kup 2021” za mlađe kategorije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve