Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Odradili prvi trening: Rudar po snijegu krenuo u pripreme za proljeće

Na prozivci je bilo 14 igrača, a neposredno prije treninga prvotimca se obratio Duško Šarić, koji je kazao da će u nastvaku sezone pokušati sve da ekipa radi bez problema i da finansijska situacija bude bolja nego jesenas

Rudar je ”upalio motore”, a na velikom snijegu i prilično niskoj temparaturi, Pljevljaci su počeli pripreme za drugi dio sezone, u kojem očekuju vedro proljeće.

Na prozivci je bilo 14 igrača, a neposredno prije treninga prvotimca se obratio Duško Šarić, koji je kazao da će u nastvaku sezone pokušati sve da ekipa radi bez problema i da finansijska situacija bude bolja nego jesenas.

Nakon toga, iako po velikom snijegu, igrači su odradili trening, a to je i najviše obradovalo šefa struke Vuka Bogavca.

– Najbitnije je da smo krenuli sa radom. Istina par dana nakon ostalih ekipa, ali po starom dobrom običaju Rudar uvijek malo kasni. Nadam se će to na kraju ispasti sve kako treba. Mislim da imamo dovoljno vremena za same pripreme, a bitno je napomenuti da smo krenuli samo sa domaćim igračima, a igrači koji su sa strane priključiće nam se za dva-tri dana, tako da se nadam da ćemo do ponedjeljka biti kompletni. Prve dvije sedmice raditićemo u Pljevljima. Uslovi nisu baš sjajni, vidite dosta je snijega i hladno je, ali ovi momci su to navikli jer ipak je ovo januar i Pljevlja i neko bolje vrijeme nismo ni očekivali, konstatovao je Bogavac.

Nakon dvije sedmice u Pljevljima, ekipa se 30. januara seli u Ulcinj, gdje će ostati desetak dana i odigrati četiri prijeteljske utakmice.

Kada su u pitanju odlasci za sada jedini je iz kluba otišao Miljan Vlaisavljević, a tri mlada igrača došli su u klub: Baltić, Rizvanović i Vukotić.

–Ne želimo da gomilamo igrače jer imamo i naših igrača iz omladinskog pogona kojima ćemo pružiti šansu da se dokažu tokom priprema. Pokušaćemo da dovedemo dva ili tri kvalitetna igrača koja će napraviti razliku i koji će nam pomoći da ostvarimo zacrtani cilj, a to je opstanak, rekao je Bogavac.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve