Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Odradili prvi trening: Budućnost započela pripreme, cilj dupla kruna

Pored odlične pozicije u prvenstvu, “plavi” imaju šansu da osvoje i duplu krunu jer su stigli do polufinala Kupa, u kojem brane trofej osvojen prošle sezone

Pripreme za drugi dio sezone u koju će ući sa osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Sutjesku, fudbaleri Budućnosti započeli su danas.

Božović, Foto: FK Budućnost

Pored odlične pozicije u prvenstvu, “plavi” imaju šansu da osvoje i duplu krunu jer su stigli do polufinala Kupa, u kojem brane trofej osvojen prošle sezone.

Klub sa stadiona pod Goricom želi oba pehara u tekućoj sezoni.

“Nadam se da su igrači se dobro odmorili i odradili ono što je bilo ostavljeno njima, kao program za taj period, kao i da sa puno želje, volje i optimizma dolaze danas na pripreme. Vjerujem da ćemo uspjeti da ostvarimo ciljeve, da osvojimo prvenstvo i Kup. Neophodno je da budemo ozbiljni, iako imamo lijepu prednost. Nadam se da ćemo podići nivo igre i obradovati navijače titulom”, rekao je trener Mladen Milinković.

U odnosu na tim koji je prvi dio šampionata završio čvrsto na vrhu Budućnost su pojačali Miladin Vujošević, povratnik iz Partizana Periša Pešukić, kao i iskusni štoper Vladan Adžić.
Podgorički tim u međuvremenu su napustili Miloš Mijić i Slavko Damjanović, dok je blizu inostranog angažmana i Dušan Bakić.

“Plavi” će veći dio priprema obaviti u Podgorici, a desetak dana boraviće u Bečićima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve