Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Odluka: Vanredna skupština ABA 16. aprila

Po pisanju medija iz Srbije, predsjednik FMP Đorđe Avramović, koji trenutno predsjedava regionalnim takmičenjem, klubovima je uputio poziv na ovu sjednicu. Beogradski FMP je to i potvrdio

Vanredna Skupština ABA lige biće održana 16. aprila, objavili su beogradski mediji.

Po pisanju medija iz Srbije, predsjednik FMP Đorđe Avramović, koji trenutno predsjedava regionalnim takmičenjem, klubovima je uputio poziv na ovu sjednicu. Beogradski FMP je to i potvrdio.

– Đorđe Avramović je kao predsjedavajući regionalnog takmičenja ABA lige, zajedno sa članovima rotirajućeg predsedništva u kome se nalaze i potpredsjednici, Đorđije Pavićević (KK Mornar) i Željko Žilavec (KK Zadar) uputio 31.marta poziv za vanrednu Skupštinu ABA lige.

Sjednica je uredno zakazana za 16. april i poziv je upućen svim klubovima ABA lige od strane jedinog legitimnog tijela koji može da sazove Skupštinu, a to je predsjedništvo ABA lige u navedenom sastavu. Njegov legitimitet je potvrđen i na dvije Skupštine ABA lige održane 16. 7. i 23.7.2020. godine u skladu sa važećim aktima Aba lige.

FMP smatra da predstojeća Vanredna Skupština 16. aprila predstavlja idealnu priliku da na opšte zadovoljstvo, ligu svih klubova, vratimo u okvire zakona i nastavimo da razvijamo ABA ligu za opšte dobro košarke u cijelom regionu – stoji u saopštenju.

Javno je objavljen i zvanični dopis klubovima, poziv na ovu sjednicu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve