Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Odluka: Kapisoda predlaže da Roganović ostane

Znak pitanja oko daljeg statusa najuspješnijeg selektora u istoriji naše muške reprezentacije nametnuo se i zbog svađe sa direktorom nacionalnog tima Draškom Mrvaljevićem od preliminarne runde EP

Rukometna reprezentacija Crne Gore neće mijenjati selektora poslije istorijskog osvajanja 11. mjesta na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj, najavio je predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda u intervjuu Pobjedi.

Dilemu oko ostanka Zorana Roganovića na klupi ”lavova” podgrijala je njegova izjava u intervjuu za Pobjedu dva dana nakon završetka EHF Eura, koji je naš državni tim okončao učinkom od tri pobjede i četiri poraza.

– Nemam nikakav problem da se spakujem i odem, uradio bih to uzdignute glave jer smatram da smo ispunili ono što smo obećali prije prvenstva. Sigurno je moglo bolje, ali s nekim stvarima nijesmo uspjeli da se izborimo. Rezultat je takav kakav jeste, da li će to zadovoljiti javnost ili bilo koga u Crnoj Gori, nije do mene, ali je jasno da će ova ekipa u budućnosti praviti velike stvari. Da li će to biti sa mnom ili nekim drugim, to je nebitno. Drago mi je što sam dobio šansu, a sve što sam obećao Savezu, igračima i javnosti je ispunjeno, tako da što god da se desi otišao bih ponosno,  kazao je Roganović 28. januara.

Znak pitanja oko daljeg statusa najuspješnijeg selektora u istoriji naše muške reprezentacije nametnuo se i zbog svađe sa direktorom nacionalnog tima Draškom Mrvaljevićem od preliminarne runde EP.

– Takve stvari, kao i do sada, rješavaćemo interno, prokomentarisao je Kapisoda za Pobjedu i najavio očekivan epilog.

– Mogu samo da najavim da ću već u toku ove sedmice predložiti Upravnom odboru produženje ugovora sa selektorom Roganovićem. Mislim da je nakon svega što je pokazao kao selektor u ove tri godine, odnosno odnosom prema obavezama i prije svega ostvarenim rezultatima, zaslužio povjerenje da sa ovom ekipom nastavi kontinuitet učešća na najvećim takmičenjima. To bi bio i ultimativni cilj koji se tiče muške reprezentaacije za ovu godinu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve