Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Odbojkaši sjutra startuju na EP: Nijesmo bez šansi da prođemo u osminu finala

Prvi meč na programu je u petak 3. septembra u 17.15 časova, a rival je Bugarska

Crnogorska odbojkaška reprezentacija doputovala je u Ostravu, na poprište Evropskog prvenstva. Biće to drugi uzastopni nastup izabranika Veljka Bašića na najvećoj kontinentalnoj smotri, na kojoj će im ovog puta rivali biti Bugarska, Italija, Slovenija, domaćin Češka i Bjelorusija.

“Grupa je izazovna, mislim da nismo bez šansi da prođemo u osminu finala. Već imamo iskustvo igranja na Evropskom prvenstvu, znamo šta nas čeka i na terenu i van njega. Silno smo motivisani i nadamo se najboljem. Dobro je što smo pobjedom završili pripremni period i u dobrom raspoloženju idemo na Evropsko prvenstvo”, ističe korektor naše selekcije Aleksandar Minić.

Prvi meč na programu je u petak 3. septembra u 17.15 časova, a rival je Bugarska.

“Sam plasman na Evropsko prvenstvo veliki je uspjeh, kada se zna kolika nam je baza. Zbog toga je svaka pobjeda za nas ravna osvajanju trofeja, ali s druge strane, nadam se da će naš nastup na Evropskom prvenstvu biti motiv za eke nove klince da krenu istim stopama. Daćemo sve od sebe, boriti se i vidjećemo zašta će to biti dovoljno”, kazao je naš srednji bloker Ivan Ječmenica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve