Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbojkaši Budve ponovo pobjednici Kupa Crne Gore

Odbojkaši Budve pobjednici su Kupa Crne Gore pošto su danas u finalu u Herceg Novom pobijedili Budućnost sa 3:0 u setovima (25:17, 25:21, 25:12) i tako odbranili trofej i nastavili dominaciju u crnogorskoj odbojci.

Odbojkaši Budve pobjednici su Kupa Crne Gore, pošto su danas u finalu u Herceg Novom pobijedili Budućnost sa 3:0 u setovima (25:17, 25:21, 25:14) i tako odbranili trofej i nastavili dominaciju u crnogorskoj odbojci.

Odbojkaši Budućnosti su samo u drugom setu pružili nešto snažniji otpor, kada su stigli do 21 poena, dok su u prvom i trećem setu aktuelni šampioni Crne Gore bili dominantni i lako stigli do novog trijumfa.

U trećem odlučujućem setu Budva se rano odvojila i već na startu seta stekla veliku prednost, koju je do kraja meča samo uvećavala.

“Čestitam mojim momcima na osvojenom trofeju i na odbojkašima Budućnosti na fer i sportskoj borbi. Igrali smo odličnan meč i zasluženo osvojili još jedan trofej”, kazao je trener Budve Miloš Marković.

Budva je pobjedom protiv Budućnosti u finalu osvojila peti put uzastopno Kup Crne Gore, a isti rivali igraće i u finalu plej-ofa Prvenstva Crne Gore u odbojci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve