Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Odbojka: Vukašinović se vratio u Al Rajan

Odlični primač servisa je prošlu sezonu završio u Kataru, nastupio je sa Crnom Gorom na istorijskom Evropskom prvenstvu u Roterdamu i Amsterdamu, a kada se otvorila mogućnost da se vrati u Al Rajan nije se puno dvoumio

Marko Vukašinović vratio se na mjesto uspjeha. Crnogorski odbojkaški reprezentativac novi-stari je član Al Rajana.

Vukašinović, Foto: Cdm.me

Odlični primač servisa je prošlu sezonu završio u Kataru, nastupio je sa Crnom Gorom na istorijskom Evropskom prvenstvu u Roterdamu i Amsterdamu, a kada se otvorila mogućnost da se vrati u Al Rajan nije se puno dvoumio.

“Srećan sam što sam opet dio ovog velikog kluba sa kojim sam prethodne sezone pet puta bio na podijumu. Ostvarili smo neke sjajne rezultate, od kojih je meni najdraže osvajanje Arapskog prvenstva. Čast mi je što sam opet dio jednog od najvećih klubova u arapskom svijetu i generalnoj u Aziji”, rekao nam je Vukašinović.

Vukašinović je ponikao u Budućnosti, u dva navrata je igrao za švajcarski Nafels, grčku Orestijadu, te Novi Pazar.

“Radiću sa trenerom koji je trener i u brazilskoj seniorskoj reprezentaciji (Karlos Eduaru Švanke), što će biti sjajna prilika da nastavim da sazrijem i napredujem igrački. Imaću priliku da se takmičim na šest frontova, na svakom su ambicije visoke, od čega je najveći izazov osvajanje Azijske Lige šampiona”, zaključio je Vukašinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve