Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbojka: Lak posao za Budvu i Budućnost

Četvrto kolo Prve lige odbojkaša otvoriće u petak u Sportskom centru Rea u Budvi duel Mediterana i Budućnost voleja

Četvrto kolo Prve lige odbojkaša otvoriće u petak u Sportskom centru Rea u Budvi duel Mediterana i Budućnost voleja.

Prije ovog duela, Budvani su poraženi u sva tri odigrana susreta, još nisu osvojili set, dok su na drugoj strani Podgoričani uknjižili dvije maksimalne pobjede u dva kola koliko su odigrali. Zbog toga je i uoči njihovog susreta Budućnost veliki favorit, dok će domaćin pokušati da gostima bar donekle uzdrma tu ulogu.

Šampion Budva je u subotu domaćin Galebu, takođe u Sportskom centru “Rea”. Budva je veliki favorit u svakom prvenstvenom susretu, pa je tako i ovog puta. Budvani su odigrali dvije utakmice i obje dobili maksimalnim rezultatom. Galeb je na tabeli odmah iza Budve i Budućnosti, sa dvije pobjede i porazom, pa u barskoj ekipi mogu da budu potpuno zadovoljni dosadašnjim rezultatom i da na gostovanju aktuelnom šampionu odigraju potpuno rasterećeno.

U posljednjoj utakmici kola u neđelju u barskoj “Topolici” sastaju se Mornar i Sutjeska. Obje ekipe do sada su dobile po jednu utakmicu, s tim da su Barani izgubili jednu, a Nikšićani dvije, ali su i odigrali jedan meč više od svog rivala.

Raspored 4. kola:

Petak

Mediteran – Budućnost volej (18.00)

Subota

Budva – Galeb (15.45)

Neđelja

Mornar – Sutjeska (20.00)

Slobodno je Jedinstvo

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve