Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Očekivan poraz: Plave pokazale karakter, ali je Đer mašina

U velikom evropskom derbiju nije bilo drame, moćni Đer upisao je i 49. pobjedu zaredom u Ligi šampiona ovog puta protiv našeg šampiona Budućnosti (26:21)

Od totalnog mraka na startu, straha od katastrofe, do prave reakcije, pokazanog karaktera i na kraju pristojnog poraza…

U velikom evropskom derbiju nije bilo drame, moćni Đer upisao je i 49. pobjedu zaredom u Ligi šampiona ovog puta protiv našeg šampiona Budućnosti (26:21).

– Odigrale smo loše prvih 20 minuta, napravile veliki broj tehničkih grešaka, koje je protivnik kažnjavao golovima iz kontre, istakla je nakon meča Suzana Lazović, koja je zajedno sa Milenom Raičević na klupi ”plavih” zamijenila Bojanu Popović (pozitivna na COVID-19).

Nevjerovatna Barbara Arenhart ponovo je blistala i sa 17 odbrana i ”skinutim” sedmercem ”gurala” je svoj tim, pa je Budućnost u 39. minutu prišla na ”minus tri” (12:15). Međutim, Đer je do kraja pokazao zbog čega je u nestvarnoj seriji u Ligi šampiona, pa je znao kako da sačuva prednost.

– U nastavku smo igrale mnogo bolje, odbrana je bila na višem nivou, a Arenhart sjajna na golu. Nijesmo gledale na semafor i obazirale se na razliku, pokušavale smo da igramo našu igru i pripremamo se za naredne mečeve, dodala je Lazović.

Dobra stvar meča sa Đerom svakako su mlade igračice, poput Katarine Džaferović, Nađe Kadović i Andrijane Popović, koje su iskoristile šansu protiv velikog rivala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve