Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ocean Lava Montenegro: 390 mališana trčalo u Kotoru

Četvrta Ocean Lava u Crnoj Gori otvorena je sinoć u 20 h, a glavno takmičenje biće upriličeno sjutra, kada se očekuje 600 takmičara iz 40 država

Rajski proljećni dan, sunce, prijatnih skoro 25 stepeni Celzijusa, okupili su danas u Kotoru 390-oro djece u okviru Međunarodne Ocean Lava Montenegro triatlon serije takmičenja.

Foto: Radiojadran.com

Četvrta Ocean Lava u Crnoj Gori otvorena je sinoć u 20 sati, a glavno takmičenje biće upriličeno sjutra, kada se očekuje 600 takmičara iz 40 država.

Direktor trke Igor Majer kazao je da je vrijeme danas išlo na ruku organizatorima i djeci, što je najvažnije:

“Trka je imala humanitarni karakter, mada i ne volimo više da je tako zovemo, jer su svi pobjednici koji su danas prošli kroz cilj. Uspjeli smo da okupimo majke sa bebama i kolicima, do onih u početnim tinejdžerskim godinama. Svi su dobili zasluženu medalju i poklone naših sponzora. Zaista je sve za sada prošlo u najboljem redu”, kazao je Majer.

Foto: Radiojadran.com

Nada se da će Ocean Lava postati tradicionalna manifestacija i da se neće nikada prekidati, a kako navodi, djeca su se već početkom godine počela raspitivati hoće li je biti ove godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve