Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Obradović: Tražio sam da Kevin odluči i ponovo je uspio

Gore srca navijača i igrača Partizana, samo je Željko Obradović naizgled hladan kao led. Godine ogromnog iskustva...

Partizan je napravio brejk u četvrtfinalu Evrolige i stekao sve uslove da u Beogradu, na svom terenu, ima meč loptu za Fajnal-for.

“Pozitivno je što smo dobili. Ovo je lijepota košarke. Real Madrid je ozbiljna ekipa. Imali smo problema, prije svega u skoku. Na kraju smo pobijedili zahvaljujući šutu za tri poena”, kratko je rezimirao Željko Obradović.

Ali, o sceni kada Kevin Panter uzima loptu i riješava meč trojkom na manje od sekunde do kraja će se još pričati. Sve je to nacrtao Željko Obradović.

“Tražio sam da Kevin odlučuje utakmicu, on to radi na treninzima. Radi na tom šutu beskonačno i nikada nije prestao da vjeruju. Lopta ide kod Pantera koji je mnogo puta do sada riješavao utakmice i ponovo je uspio”.

Nije zaboravio Obradović ni druge.

“Ulazak Madara je donio agresivnost, ali ovo je pobjeda tima. Biće vremena za pohvale”.

Na kraju, naravno, navijači. Nije Real dozvolio da ih budu hiljade kao na nekim drugim gostovanjima, ali ponovo se njihova pjesma orila u dvorani.

“Hvala divnim ljudima koji nas bodre. Svi pričaju o navijačima, a uz to sada sigurno imamo dva meča u Beogradu. Nema euforije, idemo dalje”, poručio je Željko Obradović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve