Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Obradović razočaran: Imamo dosta kvalitetnih igrača, ali nijesmo tim

Klub iz Istanbula izgubio je sa 87:74, te tako upisao treći poraz u četiri evroligaška meča

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović bio je razočaran  izdanjem svojih izabranika na gostovanju Olimpiji iz Milana.

Obradović, Foto: Cdm.me

Klub iz Istanbula izgubio je sa 87:74, te tako upisao treći poraz u četiri evroligaška meča.

“Kao trener, pokušavam da razumijem neke stvari. Očigledno je da imamo dosta kvalitetnih igrača, ali nismo tim. Loše smo počeli utakmicu, nismo radili ništa od onoga što smo se dogovorili prije početka. Teško je gledati rivala kako postiže poene i ima samo jedan faul. Moramo da se zapitamo, nije ovo prvi put. Sve je moguće, može da se dogodi loš dan, ali ako želiš da pobjeđuješ onda moraš da se preispitaš”, konstatovao je Obradović.

Legendarni trener istakao je i da umor ne može da bude opravdanje.

“Poslije prvenstvene utakmice smo imali dva dana slobodno. Šta drugo mogu da uradim, da im dam cijelu nedjelju slobodno? Da li da ih molim i kažem: hajde momci, hajde da igramo, dobar smo tim. Moramo da pokušamo da učinimo nešto više. Na terenu ne vidim igrača koji može da me razumije. Ako bekovi ne razumiju način na koji moramo da igramo, biće nam vrlo teško. Bekovi su u košarci važniji od visokih igrača”, kazao je srpski stručnjak.

Fenerbahče naredne sedmice očekuju dva meča u elitnom takmičenju, protiv Makabija u Tel Avivu i kod kuće protiv Žalgirisa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve