Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Obradović pred Budućnost: Odradili smo najgori trening, neki neće da trče, neće da naprave blok…

Crno-bijeli će u mečevima sa Podgoričanima pokušati da se iskupe za šokantnu eliminaciju iz Evrokupa od Burse

Kritikovao je svoje izabranike trener Partizana Željko Obradović pred početak polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti.

Crno-bijeli će u mečevima sa Podgoričanima pokušati da se iskupe za šokantnu eliminaciju iz Evrokupa od Burse.

“Tuguješ i živiš do prve sljedeće utakmice. Nažalost imali smo veliku pauzu. Dao sam ekipi pauzu da se osvježi i da se zaboravi na sve ono što se dogodilo. Izgledalo je to korektno na treninzima, igrači su radili dobro. Međutim danas smo odradili najgori trening do sada. Ne znam zašto je to tako. U našim životima je motivacija čudo, ovi igrači nikada nisu osvojili ABA ligu”, rekao je Obradović i dodao:

“Neki neće da trče, neće da naprave blok, sitnice koje su nevjerovatno važne, ja sam im to rekao. Trening je bio katastrofa, nadam se da će reakcija na utakmici biti drugačija. Nemam razloga da ne budem iskren, rekao sam igračima da ću sve ovo da iznesem, uvijek sam uz njih, ali ako mi ne želimo da imamo motiv da uđemo u finale ABA lige, onda je to problem. Od 15 igrača, samo su trojica zadvoljili kriterijum”.

Partizan je u ligaškom dijelu takmičenja dva puta pobijedio Budućnost Voli.

“Igrali smo u Beogradu i Podgorici na sličan način. Vodili smo u Beogradu, oni su se vraćali, ali smo mi na kraju prelomili. Nešto je drugačije bilo u Podgorici kada smo napravili veliku razliku u prvoj dionici, ali je finiš ponovo bio neizvjestan. Najvažnija je želja, motivacija, a naravno i mali detalji koji su ključni u ovakvim utakmicama. Plej-of je takav da moraš da dođeš do dvije pobjede, a prva utakmica je ključna”, zaključio je trofejni stručnjak.

Partizan i Budućnost Voli igraće sjutra od 19 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve