Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Obradović: Nemam ugovor sa Partizanom, ne treba mi

Obradović je u intervjuu za ''Al Džazira Balkans'' ponovo iznenadio javnost, ne samo košarkašku.

Željko Obradović je iznenadio mnoge kada se nakon 30 godina vratio u Partizan.

Sada je u intervjuu za ”Al Džazira Balkans” ponovo iznenadio javnost, ne samo košarkašku.

– Ja nemam ugovor sa Partizanom. Nisam potpisao ugovor sa Partizanom. Zato što meni ne treba ugovor sa Partizanom. Gospodin Ostoja Mijailović je čovjek kojem vjerujem. Rekao je da i on vjeruje meni. Kraj. Da li ću da ga potpišem sjutra? Otkud znam. Neću da se bavim time. Mnogo mi je važnije da mi svi igrači budu na treningu. Ja znam ko sam i šta sam i kakav sam. I to mi je najvažnije”, rekao je popularni Žoc.

Prvo pojačanje ”crno-bijelih” ovog ljeta je bio Kevin Panter, navodno je dobio ugovor od preko milion za sezonu.

– Ja sam bio u Pioniru, na predolimpijskom turniru, kad je stigla ta vijest da je Milano riješio da ne produži ugovor sa Kevinom Panterom. Ja sam istog trenutka okrenuo Zorana Savića i rekao mu da provjeri to. Dobio sam informaciju od bivšeg igrača Điđija Datomea, koji mi je rekao da je super dečko. Zoran je poslije toga istog trenutka poslao broj telefona Pantera i ja sam ga pozvao, kazao je Obradović i nastavio:

– Imao sam izvanredan razgovor sa njim. Ako mene pitate – ja sam bio iznenađen njegovom reakcijom. Čovjek je iz Evrolige. Međutim, kad je porazgovarao sa mnom dogovorili smo se da se čujemo sjutradan. A onda mi je rekao to je to, da bi mi poslije toga poslao poruku da će da potpiše. Znači koliko ste vi iznenađeni, koliko su svi bili iznenađeni, toliko sam i ja. Ali, očigledno kada pričaju dva čovjeka koji razumeju jedan drugog veoma brzo se dogovore. On je čovjek koji je shvatio šta mu ja pričam i šta može da dobije. To je njegov život u pitanju je njegova karijera.

Koliki je budžet Partizana?

– Sve ostalo su pitanja za Zorana Savića i predsjednika kluba. To nije pitanje za mene. Ja nikad u životu nisam sa igračima pričao o novcu. Zoran Savić će da izađe i da kaže i to ću zamoliti i njega i predsjednika da urade, da pokažu novinarima i cijeloj javnosti, da ne bi bilo tračeva, da se vidi koliko košta ovaj tim Partizana, a koliko je koštao prošle godine. Ono što ja imam kao informaciju je nešto što je apsolutno normalno da bude, ali neću ja da izlazim u javnost. Apsolutno je jasno da neki igrači u Partizanu imaju nešto više ugovore, neki imaju nešto niže. Ali, to je sve u odnosu na kvalitet koji smo mi procijenili i ono što su oni bili spremni da prihvate. To je u svakom klubu tako. Nadam se da će Zoran i predsjednik kluba izaći sa budžetom koji je više nego normalan, da je to nivo kako su raspoređena sredstava posljednjih godina. To je jedino što mogu da vam kažem, zaključio je devetostruki prvak Evrope.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve