Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Obradović nakon šokantnog poraza: Jedan od najtežih u karijeri

''Žao mi je zbog svih nas, zbog navijača, zbog igrača jer znam da su imali ogromnu želju, ali je na kraju ispalo kako je ispalo''

Partizan je sezonu u Evrokupu završio u osmini finala – eliminisala ga je turska Bursa koja je slavila u beogradskoj Štark areni pred dvadesetak hiljada navijača (103:95).

Trener “crno-bijelih” Željko Obradović je na pres konferenciji bio utučen.

“Preuzimam odgovornost za ovaj poraz u smislu svega što se dešavalo na terenu. Zaista ne želim da ulazim u detalje šta je trebalo da se uradi, kako smo postavili utakmicu… Mislim da smo mogli lako da završimo meč i da je dobijemo u regularnom dijelu, ali nismo”, rekao je Obradović.

“Strašno mi je žao jer smo potrošili godinu dana naših života da dođemo u ovu situaciju, da igramo utakmicu u ovakvom ambijentu, pred ovakvim navijačima koji su nevjerovatni. Žao mi je zbog svih nas, zbog navijača, zbog igrača jer znam da su imali ogromnu želju, ali je na kraju ispalo kako je ispalo”, rekao je Obradović.

Trofejni trener je istakao i da mu je ovo jedan od najtežih poraza u karijeri.

“Jedan od najtežih, jer znam koliko smo svi u Partizanu željeli da napravimo nešto dobro ove godine. Sve je izgledalo veoma dobro, sem finalne utakmice u Kupu protiv Zvezde. Žao mi je jer znam koliko smo energije svi uložili. I onda naravno da ti je teško i ko zna koliko će nas držati ovaj poraz. Ko zna koliko”, rekao je Obradović.

Upitan da li večerašnji poraz može da utiče na njegovu odluku o budućnosti u klubu na kraju sezone, Obradović je istakao:

“Ja sam došao na tri godine, želim da budem ovdje. Ako bilo ko misli da postoji bolje rješenje od mene za trenera Partizana, nemam nikakav problem s tim. I da je ovo prošlo sve najbolje, ja bih nastavio da radim ovdje jer sam srećan i zadovoljan. Ovo su teški trenuci, takav je život. Nadam se da će nam ovo pomoći svima”, rekao je Obradović.

“Analiziraću sve do sitnih detalja zajedno sa mojim pomoćnicima, ali nema nam druge nego da se držimo zajedno. Ali, ponavljam još jednom, ako sam ja problem i ako bilo ko misli da sam ja problem, onda to je najlakše na svijetu”, zaključio je Obradović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve